Reiniging in Nijmegen

Voor schoonmaak in Nijmegen zit u goed bij 0900 Schoonmaak. Wij zijn uw schoonmaakbedrijf voor alle mogelijke vormen van reiniging. Bij ons bedrijf werken uitsluitend echte vakmensen, met een passie voor schoonmaken. Gewapend met uitsluitend het beste materiaal gaan wij in Nijmegen alle uitdagingen aan op het gebied van reiniging!

Reguliere en periodieke reiniging

Onder reguliere reiniging verstaan wij de schoonmaakwerkzaamheden die met regelmaat worden uitgevoerd, bijvoorbeeld de reiniging van kantoorpanden, scholen of kinderdagverblijven in Nijmegen. Dit schoonmaakonderhoud is er op gericht dit soort ruimten schoon te houden, zodat alles hygiënisch, toonbaar en leefbaar blijft. Onder regulier schoonmaakonderhoud valt ook het onderhouden van de sanitaire ruimten in uw gebouw, het stofvrij maken en reinigen van de vloeren en het stofvrij maken een reinigen van meubelen.

Bij periodieke reiniging gaat het om de werkzaamheden die niet dagelijks of wekelijks worden uitgevoerd. Dit zijn vaak werkzaamheden als het grondig reinigen van de sanitaire ruimten door middel van stoom, reiniging van tapijt, het stofvrij maken en de reiniging van hoge objecten of het schrobben, coaten en re-coaten van kunststof vloeren. Periodieke reiniging omvat dus voornamelijk de intensievere werkzaamheden die wij in Nijmegen en in de omgeving van Nijmegen uitvoeren.